top of page

Wij beschikken over professionele allround DJ's die in bijna alle muziekstijlen thuis zijn. Een gevarieerd muzikaal aanbod, geschikt voor de meest uiteenlopende type evenementen.

Sfeervolle 'niet storende' achtergrond muziek tijdens een walking dinner, netwerkborrel, award show.

 

Een feestavond met commerciele dance tracks van oldie's tot de laatste hits, of een combinatie van beide voor een avondvullend programma, geen probleem, succes verzekerd!

 

Ook kan de Touch-DJ aangevuld worden met 'live' artiesten bijvoorbeeld een saxofonist, zangeres, violiste, of percussionist om het geheel naar een nog hoger niveau te tillen. Last but not least kunnen wij ook de gehele licht- en geluidstechniek verzorgen. Neem contact op en bespreek alle mogelijkheden!

Over ons

Waar staan wij voor

Na overleg met u als klant bespreken wij uw wensen en eisen, zodat wij de perfecte DJ kunnen selecteren voor uw evenement.

 

Onze Touch-DJ zal ruim voor de gewenste start tijd inzetbaar klaar staan.

Vervolgens zal de geselecteerde DJ de opdracht met een piekfijn verzorgd uiterlijk, kleding, en uiteraard de perfect passende muziek ten uitvoer brengen.

 

Thema feesten geen probleem! Geef al uw wensen aan tijdens een vooroverleg.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, mochten er in de loop van het evenement extra wensen zijn, kunt u die direct aangeven. 

De Touch DJ zal ze tot volle tevredenheid uitvoeren. 

 

Bij ons is de klant koning, wij zijn pas tevreden als u het ook bent!

Touch DJ award show

Het ontstaan

Touch-DJ is opgericht door Wim de Jong (a.k.a. Kenny Large) in 2010.

Na een succesvolle DJ carrière begonnen in het jaar 2001 bij de 'Chocolate bar' in de Pijp Amsterdam, specialiseerde hij zich als Allround DJ voor bedrijfsevenementen.

 

Na 9  jaar met honderden diverse succesvolle evenementen, werd het in 2010  tijd voor een aanvullende uitdaging. Na een Youtube filmpje van een persoon met een holografische DJ booth, ontwikkelde hij zelf de huidige innovatieve Touch-DJ booth.

Inmiddels is Touch-DJ niet meer weg te denken uit de huidige evenementen industrie.

Het ontstaan

bottom of page